SLAPEN

Vergaderen én overnachten? Of de prachtige omgeving van Dalfsen verkennen?
Slapen doe je in het hotel van Het Roode Hert.

Gratis wifi, gratis parkeren en gratis Sallandse gastvrijheid!

Standaard kamer

€95,-

Royale kamer

€115,-

Arrangementen vanaf

vanaf €87,50 p.p.

14 volledig ingerichte kamers

Huiselijke sfeer

Na een vermoeiende dag een verfrissend drankje in ons grand café. Daarna genieten van een smaakvol gerecht in het sfeervolle restaurant. Vervolgens nog een afzakkertje op het terras en daarna lekker slapen in ons comfortabele hotel.

De veertien kamers hebben een huiselijke sfeer en smaakvolle inrichting. Ze zijn o.a. voorzien van een zithoek, een flatscreen tv, (gratis) wifi, badkamer en koffie/thee faciliteiten.

€95,- per kamer per nacht

Standaard kamer

Voorzien van een zithoek, een flatscreen tv, (gratis) wifi, badkamer en koffie/thee faciliteiten. Geschikt voor twee personen. Prijs is excl. €1,75 toeristenbelasting per nacht.

  Incheckdatum
  Aantal nachten
  Aantal personen
  Aantal kamers
  Ontbijt (+€12,-)Lunchpakket (+€12,-)
  Naam
  Emailadres
  Opmerkingen

  €115,- per kamer per nacht

  Royale kamer

  Grote kamer met zithoek, een flatscreen tv, (gratis) wifi, badkamer en koffie/thee faciliteiten. Geschikt voor drie personen. Prijs is excl. ontbijt (á €12,- p.p.) en toeristenbelasting (€1,75 p.p per nacht).

   Incheckdatum
   Aantal nachten
   Aantal personen
   Aantal kamers
   Ontbijt (+€12,- p.p.)Lunchpakket (+€12,- p.p.)
   Naam
   Emailadres
   Opmerkingen   Wanneer u met 3 personen gebruik wenst te maken van deze kamer, zullen wij een extra bed plaatsen. Hiervoor rekenen wij € 25,00 per bed per nacht.

   Tip

   Ontdek het Overijsselse Vechtdal

   Gelegen in een landelijke omgeving van Dalfsen is Het Roode Hert een zeer geschikte uitvalsbasis om het Overijssels Vechtdal te ontdekken! Heerlijk wandelen of fietsen en genieten van de natuur om u heen. Ook een bezoek aan het gezellige Dalfsen, het rustieke Ommen of de Hanzestad Zwolle met winkels, musea en theaters is zeker de moeite waard!

   Vragen?

   Wij proberen z.s.m. te antwoorden!

   Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt