ONTMOETEN

voor elk gedeelte van de dag de juiste ambiance

Voor elk gedeelte van de dag de juiste ambiance: ontvangst in ons Grandcafé, de meeting in de ruime vergaderzaal, lunchen of diner in ons sfeervolle restaurant en overnachten in ons intieme hotel. Of toch eerst nog even een drankje aan onze bar voor het slapen gaan…

Wij leggen de loper uit

FEESTJE

Van bedrijfsfeest tot jubileum en van receptie tot verjaardagsfeest. Voor elk feest bent u bij Het Roode Hert aan het juiste adres. Wij zorgen voor een locatie in de juiste sfeer en ambiance.

Wij kunnen uw feest extra speciaal maken met een passende decoratie, rode lopers, een dansvloer of een podium. En bij mooi weer kunt u volop genieten op ons ruime terras.

Mail ons op: info@hetroodehertdalfsen.nl
Bellen kan ook: (0529) 433 043

Vergadering of congres

ALTIJD een ontspannen BIJEENKOMST

Bij Het Roode Hert kunt in alle rust ongestoord vergaderen. Onze accommodatie met diverse ruimtes staat volledig tot uw beschikking. Wij kunnen de gehele dag smaakvolle koffie, diverse frisdranken, uitgebreide lunch en vers fruit verzorgen. En ons grand café is perfect voor ontvangsten, inschrijven, pauzes, lunches en afsluitende borrels.

Kortom, alles voor een comfortabele heisessie in de landerijen van Dalfsen!

Trouwen in het weiland

UNIEKE BRUILOFT IN DE LANDERIJEN VAN DALFSEN

Wij kunnen uw trouwfeest verzorgen, van begin tot eind. Met een diner, een receptie en geweldige feestavond. En natuurlijk geheel volgens uw wensen. Samen maken we van uw bruiloft een topfeest! Een fantastische dag die niet alleen voor u als bruidsspaar onvergetelijk is. Ook uw gasten zullen deze dag ervaren als een speciale belevenis. Daar wordt nog lang over nagepraat!

Na afloop kunt u overnachten in ons sfeervolle hotel, waar u nog een bijzondere verrassing te wachten staat…

Mail ons op: info@hetroodehertdalfsen.nl
Bellen kan ook: (0529) 433 043

Bij u op locatie

CATERING

Party in the house? Wij verzorgen de catering. Bij bedrijven bijvoorbeeld een zakelijke lunch of een diner. Maar ook voor een feest bij particulieren hebben wij diverse mogelijkheden. Een luxe diner, een high tea, borrelhapjes, warme & koude buffetten, de lekkerste cocktails of een complete barbecue. En uiteraard ook de drankjes.

Een grote groep of klein select gezelschap? Geef uw wensen op tijd door en wij verrassen u met een smaakvol voorstel!

Mail ons op: info@hetroodehertdalfsen.nl
Bellen kan ook: (0529) 433 043

(Bijna) alles is mogelijk

Offerte op maat

Heeft u specifieke wensen, een idee voor een feest, trouwerij, catering of wilt u gewoon eens met ons overleggen wat de mogelijkheden zijn? Deze zijn namelijk eindeloos! Vul vast onderstaand formulier in als u zo ver bent, en anders bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek bij ons in Dalfsen. Bel dan voor een afspraak 0529-43 3034.

  Voornaam
  Achternaam
  Emailadres
  Telefoonnummer
  Aantal gasten
  Datum evenement
  Opmerkingen

  Vragen?

  Wij proberen z.s.m. te antwoorden!

  Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt